Intâlnire omagială

 • Data desfasurarii: 12.02.2016
 •   Locul desfasurarii: Sediul AGIR din Calea Victoriei nr. 118
 • Responsabili: ASTR, AGIR, CER, ICPE-CA
 • Download document:

  I N V I T A Ţ I E

  Academia de Ştiinţe Tehnice din România (ASTR) secţia Electrotehnică-Energetică, împreună cu Comitetul Electrotehnic Român (CER) şi Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrică (ICPE-CA) organizează o întâlnire omagială în cinstea domnului prof. univ. dr. ing. Dumitru Felician LĂZĂROIU membru de onoare al ASTR, cu ocazia sărbătoririi celei de a 90-a aniversări a zilei sale de naştere.

  Reuniunea va avea loc vineri 12 februarie începând cu ora 10:30 la sediul AGIR din Calea Victoriei nr. 118.

  În speranţa că vom fi împreună la această manifestare de suflet, vă mulţumim. 

  Preşedinte ASTR

  Mihai Mihăiţă

   

  Alocuţiuni 

  ·        Mihai Mihăiţă “Cuvânt aniversar” 

  ·        prof.univ.dr.ing. Florin Tănăsescu “Profesorul doctor inginer Dumitru Felician Lăzăroiu la cea de a 90-a aniversare a zilei sale de naştere” 

  ·        dr.ing. Nona Millea “Activitatea prof.dr.ing. Dumitru Felician Lăzăroiu la Uzinele Electronica” 

  ·        prof.univ.dr.ing. Ioan Dumitrache (m.c. al Academiei Române) “Activitatea lui Dumitru Felician Lăzăroiu în cadrul Facultăţii de Automatică” 

  ·        Mihai Mihăiţă “Decernarea diplomei şi a medaliei PRIMUS INTER PARES profesorului doctor inginer Dumitru Felician Lăzăroiu la cea de a 90-a aniversare a zilei sale de naştere” 

  ·        prof.univ.dr.fiz.  Wilhelm Kappel “Decernarea diplomei de onoare şi a medaliei jubiliare ICPE-CA” domnului profesor doctor inginer Dumitru Felician Lăzăroiu ca fost director.